miércoles, 4 de noviembre de 2015

Digital Storytelling

El Digital Storytelling consisteix en explicar una història mitjançant recursos digitals (fotografies, vídeo, vinyetes, àudio...).
Gràcies a l'avenç de les noves tecnologies, s'ha pogut desenvolupar aquesta forma de narrar històries d'una forma més dinamitzada.





Hem escollit aquest exemple on veiem recollits tots els elements que formen part del "Digital Storytelling". Entre aquests podem trobar: 

 - Uns objectius on queden fixats els resultats que volem transmetre.
 - Una narració que expliqui mitjançant bafarades la història que volem explicar. 
 - Intentar arribar emocionalment a les persones que miren la nostra narració.
 - Els mitjans necessaris per poder crear i explicar la història (àudio, imatges, vinyetes...)
 - Finalitat moralitzadora
 - Es busca explicar una història a la vegada que entretingui al receptor. 

Creiem que és una bona forma de transmetre una història i diferent del que hem estat utilitzant fins a l'aparició de les noves tecnologies. Amb l'homogeneïtat de tots els elements que la formen, aconseguim entretenir als possibles receptors d'una manera més dinàmica, divertida, lúdica, innovadora, etc.


El nostre StoryBoard tracta d'una història d'un nen que no té amics, ja que és sord, però un dia, una nena decideix fer-se amiga seva. Ja que no poden parlar, busquen una alternativa per comunicar-se, i així, poden jugar i passar-s'ho d'allò més bé, igual que els altres nens
       
Amb aquesta petita història, volem demostrar que si volem i ens ho proposem, l'amistat no ha de tenir ni límits ni barreres. Bé, de fet, és tot gràcies a la capacitat comunicativa que estem disposats a demostrar. 

A continuació, presentem el nostre StoryBoard en vídeo i en imatges:






No hay comentarios:

Publicar un comentario